Pipeline Technology Conference in Berlijn

3 september 2020 | Nieuws

In 2018 was ik voor het eerst aanwezig op de PTC in Berlijn om de oprichting van de Young Pipeline Professionals Europe aan te kondigen en te steunen. Met de aanmeldingen die toen zijn ontvangen is YPPE opgericht en op de PTC in 2019 waren ze ook aanwezig met een eigen stand.
Voor de PTC 2020 waren er vergevorderde plannen om een side-conference te organiseren voor jongeren en studenten, met als doel om deze groep met de pijpleidingbranche kennis te laten maken. Helaas kon dit vanwege de COVID-maatregelen niet doorgaan. De Young Professionals hebben de Lockdown periode aangegrepen om 50 online lunch-webinars te organiseren en hiermee hebben ze zichzelf goed gevestigd. We wachten nu op een geschikt moment om de F2F activiteiten van YPPE weer op te starten en zullen de geplande activiteiten weer verder oppakken als dit op een verantwoorde manier kan.
Als Advisory Commitee Member denk ik actief mee met de leden van YPPE over de manier waarop ze hun activiteiten kunnen vormgeven en uitbreiden.