Over Cindy Dirkx

Als afgestudeerd econoom ben ik 20 jaar geleden per toeval in de pijpleidingindustrie beland en na de eerste ervaring in de uitvoering was ik verkocht. Inmiddels ben ik een allround pipeliner met veel ervaring in de pijpleidingbranche bij zowel de aannemers, consultants en de leidingeigenaren.

Mijn ervaring heb ik opgedaan op verschillende posities –

  • Commercieel en contract management
  • Technisch inhoudelijk
  • Operationeel management,

In de volgende onderdelen:

  • Constructie van nieuwbouwprojecten
  • Beheer & onderhoud
  • Tenders& projectvoorbereiding
  • Uitvoering in het veld

Hierdoor ben ik in staat om een vraagstuk of project van verschillende invalshoeken te benaderen.

Mijn economische achtergrond in combinatie met een behaalde Master in Pipeline Technology maakt mij een economische techneut: vraagstukken bekijk ik altijd met een breed blikveld. Afwegingen maak ik op basis van toegevoegde waarden, zowel qua veiligheid, technisch als financieel.

Gebaande paden zijn er om van af te wijken, mits het veilig en verantwoord kan. De zinsnede “zo hebben we het altijd al gedaan” zal ik niet gebruiken. Er is altijd ruimte voor verbetering en vaak zijn er maar kleine aanpassingen nodig om een optimaal resultaat te krijgen.